Persoonlijke coaching

Veranderen gaat niet vanzelf. Een mens is een gewoontedier. 

Vanzelf blijft het op de automatische piloot vasthouden aan vaste patronen. Om deze vaste patronen te doorbreken is externe professionele hulp soms nodig.

Persoonlijke coaching is een 1-op-1 begeleidingstraject dat je helpt om je verder te ontwikkelen in je eigen werkomgeving door jouw ineffectieve werkwijzen te ontdekken en nieuwe effectieve werkwijzen leren toe te passen.

De persoonlijke coaching wordt uitgevoerd aan de hand van 4 stappen:

Ambitie en knelpunten analyse
Visie en strategie ontwikkelen
De verandering leiden
Het resultaat meten


Persoonlijke coaching is intensief, vertrouwelijk en op locatie. Er wordt afgewisseld tussen persoonlijke gesprekken en meelopen op jouw werkvloer. Inzichten en technieken worden op een oprechte, serieuze en soms confronterende wijze aangereikt. De duur van een coaching traject kan variëren van enkele weken tot ruim een half jaar. Naarmate het traject vordert, wordt steeds meer afstand genomen en zal jij – met de nodige handvatten – steeds meer op eigen benen komen te staan.

Op deze manier wordt altijd op een gestructureerde en meetbare manier maatwerk geleverd!

Persoonlijke coaching maakt altijd onderdeel uit van Bedrijfsbegeleiding, Leiderschapsontwikkeling, Procesverbetering en Cultuurverandering, en kan ook afzonderlijk worden toegepast.

Wil je meer weten over persoonlijke coaching, neem dan contact op via T 06 46902448 of info@sinceriouschange.nl

Ik help je graag!
Terug naar overzicht

INTERESSE? NEEM CONTACT OP
TEL. +31 (0) 646 90 2448

Klik hier
Website laten maken door Modual.